Kulunka Teatre estarà aquest dissabte, 13 de novembre, a Gavà per posar en escena “Solitudes”, el seu segon muntatge després de l’exitosa André y Dorine. L’obra és una història on, a través de l’ humor, aprofundeix sobre el concepte de la soledat i la comunicació dels membres d’una família.

Es tracta d’un nou treball de teatre de màscares que, sense una sola paraula, resulta tot lo contrari a inexpressiu on un ancià, la principal il·lusió del qual a la vida era jugar a cartes amb la seva dona, enviuda sobtadament. La seva família, fill i néta, es fan càrrec d’ell. Malgrat esforçar-se de la millor manera de la qual són capaces, l’atenen però no l’acompanyen. L’avi no aconsegueix fer-los entendre que l’única cosa que necessita és companyia, encara que sigui jugant a les cartes tal com ho solia fer. Se sent tant desvalgut que acaba sortint al carrer a buscar amb qui jugar trobant-se com a única companya una jove prostituta.

“Solitudes”, ha realitzat, des de la seva estrena, més de 150 funcions en una desena de països, conquerint importants premis i reconeixements. La funció a Gavà es farà a l’Espai Maragall, començarà a les 20 hores i la reserva i compra d’entrades es pot fer aquí

 Preus de les entrades

  • Club Maragall 11,25€
  • Anticipada 12,75€
  • Mateix dia 15€