Acte de clausura de la darrera temporada de les activitats de la gent gran celebrat a final de juny
Acte de clausura de la darrera temporada de les activitats de la gent gran celebrat a final de juny

El 4 d’octubre comencen les activitats per a la gent gran de la temporada 2021-2022. La programació preveu un bon grapat d’activitats i variades per tal de satisfer les necessitats i gustos de tothom. Com a novetat, en aquesta edició s’incorporen tot un seguit de tallers virtuals i una formació gratuïta per poder-lo dur a terme.

Entre l’1 i el 8 de setembre en horari de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, de dilluns a divendres, s’obre el període per demanar número de prematrícula per via telefònica o presencial

Aquest número entrarà en un posterior sorteig que determinarà l’ordre d’inscripció. És molt important indicar el casal de referencia on es vol formalitzar la matrícula. Es pot trucar al Casal Municipal de la Gent Gran El Centre (93 662 53 62), el Casal de Can Tintorer ( 93 263 96 44) i el Casal Torre Lluc (93 263 91 72).

El 9 de setembre es farà el sorteig dels números de prematrícula assignats que determinarà el dia i hora per poder fer la inscripció als cursos. Les llistes es penjaran al casal aquell mateix dia.

Del 13 al 28 de setembre es durà a terme la matrícula presencial, per ordre de sorteig, al casal de la gent gran assignat prèviament.

Per totes les activitats les places són limitades i es cobriran per rigorós ordre de matriculació.

Les persones que no assisteixin en el dia i l’hora programada de matriculació, perdran el torn i la preferència respecte a la persona que els segueixi a la llista. S’acceptarà que pugui formalitzar la matrícula una altra persona, que haurà d’acreditar-se mitjançant una autorització per escrit.

Els cursos i tallers organitzats per l’Ajuntament per a la temporada 2021-2022 estan adreçats a persones empadronades a Gavà, més grans de 65 anys, i persones entre 60 i 65 anys que actualment es trobin en situació d’atur.

Podeu consultar aquí tota l’oferta 2021-2002 d’activitats per a la gent gran.