Per participar a la festa cal incripció previa
Per participar a la festa cal incripció previa

Finalitza el joc d’animació lectora per a infants i joves Els Superlectors i la festa d’aniversari, i no podia ser d’una altra manera que amb una gran festa.

“I és que aquest any estem de celebració perquè la Biblioteca Marian Colomé fa 30 anys i tots els superlectors i les superlectores ens han ajudat a preparar aquest gran esdeveniment. Hem decorat un pastís gegant amb més de 250 espelmes que equivalen a llibres llegits, i han aportat una bona pila de recomanacions de lectures per al regal”, expliquen des de la Biblioteca Marian Colomé.

La festa tindrà lloc el dissabte 11 de desembre, a les 11 hores, a l’entrada de la mateixa biblioteca i està dreçada a nens i nenes de 4 fins a 12 anys. Promet ser una festa molt especial en què hi haurà com a convidats el Gènius, la Valentina, el Bit i en Playme, els personatges del portal Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Per participar en l’activitat cal inscripció prèvia. Tota la informació relacionada la podreu trobar a www.superlectors.cat.