La Asociación Cultural Andaluza de Festa Major

Els protagonistes, aquest dissabte, de l’espai dedicat a les cases regionals aquesta Festa Major són els integrants de la Asociación Cultural Andaluza. L’entitat ha preparat tota una tarda amb diferents actuacions a la plaça de Jaume Balmes.

Des de les 18 hores, i sota la coordinació de la professora del centre, Mireia Benítez, desfilen per les taules de l’escenari els diferents grups de l’associació. A l’agual que l’any passat, també s’han convidat altres entitats, com per exemple, les coreografies de dansa oriental el Ballet d’Óscar Aldana o els Bastoners de Gavà, entre d’altres .

Per a Amparo Atencia, presidenta de la Asociación Cultural Andaluza, “poder participar de la Festa Major, un any més, és un privilegi i una gran oportunitat per mostrar tot allò què fem a la ciutat”. Atencia admet que l’entitat gaudeix d’una “bona salut” amb un notable nombre de socis i sòcies i manté “les ganes i la il·lusió per seguir fent activitats, al si del grup, i també d’àmbit ciutadà, com la Romería”.

La Asociación Cultural Andaluza té la seva seu al carrer de Josep Moragues,1. El seu horari d’atenció és els dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 20.30 hores. Ara al juliol faran un curs intensiu de flamenc i sevillanes.