La botiga del pollastre
La botiga del pollastre sorteja un pollastre al mes gratis durant un any

La parada La botiga del pollastre de MercaGavà sorteja un pollastre al mes durant un any. La idea, tal i com ens comenta Ismael Salamanca, paradista en La botiga del pollastre, “no va ser meva, sinó que va ser d’una marca catalana de pollastres anomenada El rei del galliner, que crien pollastres de qualitat, i aquesta gent va contactar amb mi i em van oferir la possibilitat de fer aquest sorteig”.

Tothom que vulgui participar ha de seguir els contes d’Instagram de La botiga del pollastre i El rei del galliner, i fer un comentari etiquetant a tres amics. Cada vegada que s’etiqueti a tres amics suposarà una participació en el sorteig, i no hi ha cap límit en aquest sentit. A més, si es comparteix en el Stories computarà directament com una participació doble. El sorteig es portarà a terme el proper diumenge 20 de desembre a la nit.

La intenció d’aquest sorteig passa per “potenciar la compra als mercats, ja que el guanyador ha de venir cada mes aquí a agafar el pollastre i, per tant, al final el que fem és obligar a la persona a desplaçar-se al mercat”.

Curiosament, l’Ismael ens ha explicat que, en el seu cas, la pandèmia no li ha suposat un daltabaix a les vendes, sinó més aviat el contrari: “Jo crec que amb la pandèmia la gent s’ha tornat més conscient del que han de menjar i venen més al mercat perquè hi ha menjar de més qualitat, la gent pensa més ara en la seva salut i realment aquest any han vingut més al mercat”.