La Casa de Aragón de Gavà, Viladecans i Castelldefels celebrarà demà, 12 d’octubre, el seu dia gran en honor a la Virgen del Pilar després de dos anys sense celebració completa per la pandèmia. L’any 2020 no va haver-hi programació i l’any passat van ser amb control d’aforament i on line. “Aquest any hem preparat un conjunt d´activitats encara més limitades del que ens agradaria realitzar, però intentant arribar a tots els públics, on la nostra cultura i tradició siguin presents com a senyes d´identitat aragonesa”, expliquen des de la junta de l´entitat

Programació Festes Pilar 2022

Demà, 12 d’octubre a partir de les 9 hores, es procedirà al trasllat de la imatge de la Mare de Déu, des de la casa regional fins a la parròquia de Sant Pere on a partir de les 9.45 es farà l’ofrena floral.

A las 10 hores es farà l’ofici religiós amb la missa baturra interpretada pel grup de la Casa de Aragón, Añoranza.

Tot seguit, a partir de les 12.30 l’Espai Maragall serà l’escenari del Festival de jotes, a càrrec del grup Añoranza i el cantaors José Luis Urbén, Ana Santamaría, Eduardo i Patricia Leyva. Les entrades estaran a la venda a l’Espai Maragall el mateix dia a partir de les 11.30 al preu de 6 euros.

La programació continuarà dissabte, 5 de novembre amb una gimcana intercentres i el diumenge, 13 de novembre, amb la visita guiada a l’ermita Santa Maria de Sales de Viladecans.

L’entitat anima a tota la ciutadania a través de les seves xarxes socials a “assistir a les activitats programades per gaudir del folklore i tradicions aragoneses”.