La Casa de Aragón celebra la seva festa
Divendres a la nit es va fer la tradicional ronda.

La Casa de Aragón de Gavà, Viladecans i Castelldefels ha celebrat aquest dissabte, 12 d’octubre, el seu dia gran en honor a la Pilarica. Així, a les 9 hores, es va procedir al trasllat de la imatge de la Mare de Déu, des de la casa regional fins a la parròquia de Sant Pere. Una vegada allà es va fer l’ofrena floral i l’ofici religiós amb la missa baturra. Tot seguit, l’Espai Maragall va ser l’escenari de l’espectacle folklòric aragonès, a càrrec del grup de jotes “Añoranza” i després de la funció, els socis, sòcies i simpatitzants van compartir un àpat de germanor al restaurant Can Martí de Viladecans, i una xaranga amb el grup Xarangarín del Prat de Llobregat pels carrers de la nostra ciutat. El fi de festa es va fer a la seu de l’entitat amb ball per a tothom.

Divendres a la nit però, es va fer la tradicional ronda aragonesa pels ajuntaments de Viladecans, Castelldefels i Gavà.

El programa de festes continuarà el proper 9 de novembre amb un “Room Scape Aragonès Intercentres” on l’entitat gavanenca competirà amb els centres de Sarrià, el Prat i Badalona. Diumenge 10 de novembre e disputarà la fase final del torneig de pàdel a les instal·lacions del Canal Olímpic de Castelldefels

La darrera proposta serà l’opció de visitar el Refugi Antiaeri de la Guerra Civil de la Rambla, el diumenge 1 de desembre.