Un any més, GastroGavà no ha decebut. Aprofitant el dia assolellat que ha fet que ha fet, les cadires i taules situades a la plaça de Jaume Balmes s’han omplert de gent que no han volgut deixa escapar l’oportunitat de tastar algunes de les tapes elaborades per a l’ocasió pels 18 restaurants de la ciutat presents en aquesta edició del certamen.
En l’espai gastronòmic organitzat per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat les degustacions, amb espàrrecs de Gavà i productes autòctons, estan elaborats per:
- Anhel
- Cafè Teatre
- Ermita de Brugués
- Forn M. Cruz
- Hakuna Mattata
- La Tapería
- La Tribu
- La Sazón de Paula
- Lancaster Beach Club
- Major Trentasis
- Mar de Pins
- Mise en Place
- Mundo Casero
- Margu
- Noa Gavà
- Nostra Pizza
- Tasta’mm
- Woodpecker’s
També es pot gaudir de la tercera edició del tast de vins amb la participació dels cellers:
- Celler Bacu’s
- Celler La Vinya
Es compta també amb la col·laboració del reconegut restaurant Les Marines per al concurs popular per escollir la millor tapa.
Un espai de degustació i lleure
GastroGavà obre dissabte i diumenge de 12 a 16.30 i de 19 a 22.30 hores.
Els visitants tenen a la seva disposició degustacions elaborades amb espàrrecs de Gavà amb dues opcions de tiquet:
- Opció 1: 4 tapes + 2 begudes = 12 €
- Opció 2: 1 tapa + 1 beguda = 3,5 €
GastroGavà torna a incloure una mostra de vins, que apropa varietats produïdes en l’entorn del Baix Llobregat. Es posa a disposició dels visitants un tiquet de 10 euros que inclou 4 tastos de vi i una copa.
L’espai gastronòmic compta amb un interessant programa d’activitats, entre elles actuacions musicals i showcookings a càrrec dels xefs dels restaurants gavanencs Anhel, Tasta’mm, Sazón de Paula, Mar de Pins, Major 36 i Ermita de Brugués.
Espàrrecs a la carta!
En el marc de la Fira s’estrena una nova proposta gastronòmica: Espàrrecs a la Carta!. Del 17 a l’1 d’abril, alguns dels principals xefs de la ciutat inclouran a la carta dels seus restaurants un plat amb el producte autòcton de Gavà.
Es podrà degustar l’espàrrec de moltes maneres: cuit, fregit, a la brasa, en sofregit, gratinat… Sumarà un granet de sorra a l’oferta singular i amb personalitat pròpia que farà de GastroGavà una experiència gastronòmica única.