La ciutat fa una festa pels infants nascuts els 2 darrers anys
Desenes de famílies es van sumar a la festa

La ciutat ha donat la benvinguda aquest diumenge als més de 400 nadons nascuts a Gavà el 2019 i 2020. Ho ha fet, amb una plantada d’arbres, concretament de til·lers, recuperant així una tradició que per culpa de les restriccions de la pandèmia no es va poder celebrar l’any passat. Per aquesta raó, en lloc de 12 exemplars, n’hi havia 24, un per cada mes dels 2 anys, que arrelaran a l’avinguda de Joan Carles I, 62 davant de l’IES Calamot.

La celebració, que va estar amenitzada amb la música, el ball i les bromes del pallasso Pep Callau i el grup Pepsicolen va permetre a petits i grans passar una bona estona i tot seguit poder posar terra i regar l’arbre del seu mes de naixement.

L’alcaldessa Gemma Badia va expressar la seva “alegria de poder recuperar aquesta festa tan bonica i plena de simbolisme, on a través de la plantada d’un arbres la ciutat acull als nous gavanencs i gavanenques i que com els arbres, desitgem que arrelin aquí, creixin sans, i que trobin en aquest recó sempre un punt de connexió amb Gavà”.