La companyia Thomas Noone Dance actua a Gavà
La companyia Thomas Noone Dance actua a Gavà

L’Espai Maragall de Gavà acull aquest diumenge 19 de novembre a les 12 hores l’espectacle infantil “La gata que volia canviar la historia”,  de la companyia Thomas Noone Dance.

L’espectacle narra la història de la gata, el mussol, el llangardaix i el ratolí,  quatre animals que viuen en un arbre banyan. No són amics, són més aviat preses i depredadors. Tots viuen amb una mica de por a l’animal que està per sobre d’ells en l’arbre, però aconsegueixen conviure. Tot canvia quan la gata cau en un parany d’un caçador i el ratolí la salva amb la promesa que mai li matarà. Després de l’incident, la gata intenta fer-se amiga del ratolí, però ell mai acaba de confiar i és finalment el mussol qui intervé. La història pretén parlar sobre confiança i lleialtat en contrast amb les lleis de la naturalesa.

L’obra compta amb els quatre ballarins que manipulen els titelles, una escenografia modular que representa l’arbre de banyan i situacions intel·ligibles entre els personatges, com el conflicte de la gata i el ratolí. L’esperit dels contes hindús consisteix a plantejar preguntes sobre la moral i el raonament dels personatges. La Gata es qüestiona els rols establerts i el camí triat per a ella, el Mussol és rigorós amb les regles (que l’afavoreixen bastant), el Llangardaix que no vol cap mena d’esforç i el Ratolí està massa espantat per a intentar-lo.

Podeu adquirir les entrades aquí