La Concòrdia
Foto de família de la visita a La Concòrdia

La residència i centre de dia per a gent gran La Concòrdia celebra aquests dies els seus primers 20 anys de vida. És per aquest motiu que l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha visitat aquest matí el centre per tal de felicitar als seus principals responsables. L’alcaldessa ha volgut “posar en valor la feina que es fa des de les residències per a la gent gran, són un servei que requereix molta professionalitat, molta voluntat per part de tots els professionals”.

Es tracta d’un tipus de servei, argumenta Badia que “d’una banda s’ha de tenir en compte que és molt necessari, i d’altra banda cal destacar la cura que s’està tenint ja que és molt bona”. I en concret en relació a La Concòrdia, l’alcaldessa ha afegit que “cal posar en valor que la residència ha tingut aquest recorregut de 20 anys precisament perquè s’han fet les coses bé”.

Badia ha aprofitat la seva visita per felicitar també a dues usuàries que han complert 100 anys en els darrers dos mesos. Es tracta de Josefa Díaz i de Fermina Espejo, amb les que l’alcaldessa ha xerrat una estona i després ha regalat un ram de flors.

La Concòrdia ha programat una sèrie d’actes per celebrar aquests 20 anys. Avui, per exemple, hi ha via una actuació de mariachis quan Badia ha visitat el centre, i per aquest motiu ha afirmat que “la dinamització que està fent l’equip del centre és molt bona”. El divendres, en el marc d’aquestes celebracions, hi haurà una revetlla de Sant Joan on també es celebraran els aniversaris del mes de juny. I per últim, el dimecres 21 faran un bingo especial al matí, i a la tarda es farà un pica-pica amb familiars i residents.