La Coral Sellarès homenatja al mestre Ramon Marcó
La Coral Sellarès homenatja al mestre Ramon Marcó

La Coral Sellarès de Gavà no ha faltat a la seva cita amb les Festes d’Hivern i per això, aquest dissabte al vespre, van oferir un concert a l’Espai Maragall on es va aprofitar l’ocasió per retre homenatge al qui va ser fundador i mestre del grup, Ramon Marcó, en commemoració al centenari del seu naixement.

El repertori, tal i com defineix la presidenta de l’entitat, Isabel Pugés, “l’hem concebut com un vermut de cançons on hem interpretat les peces favorites de Marcó”. Així no hi faltà la “Maria” de Leonard Bernstein i Stephen Sondheim del musical West Side Story, ja que, segons Pugés, “a ell li agradaven molt les cançons d’aquest musical, i també vanfer un medley de músiques de Disney perquè ell va aconseguir les partitures directament dels Estats Units, i les va traduir i adaptar. En el seu dia fins i tot vam fer coreografies i vam gaudir moltíssim”.

La Coral Sellarès va estar acompanyada en aquest concert per “la gran pianista Montserrat Casas”, tots sota la batuta del director de la coral, Emmanuel Niubó, “que fa 11 anys que està amb nosaltres, però alguna cosa farem bé. I això que som moltíssims a la coral, gairebé unes 50 persones, el que és molt inusual sobretot pel que fa als homes, on l’habitual és tenir uns tres o quatre, i nosaltres tenim prop d’una vintena. La veritat és que mimem molt al nostre mestre Niubó”.