La cultura popular anima el centre de la ciutat
La Torre Lluc va acollir el ball final

El centre de Gavà s’ha tormat a omplir, aquest dissabte, de bestiari popular, dansa, so de tambors i gralles i foc en una nova sortida del l’esperat Xerinolis. És el cercavila de la Festa Major de Sant Nicasi que va partir a les 17 hores estrenant un recorregut nou, ja que va sortir de la plaça de Jaume Balmes passant pel carrer Sant Pere, la plaça Major i el carrer de Salvador Lluch per acabar a la Torre Lluc on es va fer el ball de lluïment final.

En aquesta ocasió els gegants de Gavà, en Pere i la Maria, han convidat els nous gegants de Viladecans, que representen dos balladors de La Tornaboda, i els gegants de Sant Joan Despí, l’arquitecte modernista, Josep M. Jujol, i “La Creació”. També hi van prendre  part els Diables de Viladecans.

Els gegants de Viladecans

El seguici es va completar amb la participació de l’Agrupació de Gegants i Gegantons de Gavà, els Bastoners de Gavà, Grallers i Timbalers l’Anguila de Gavà, l’AE Roc del Migdia, els Castellers de Gavà, la Companyia General del Foc, l’Esbart Brugués, l’Esplai el Mamut, Set de Ritmes i la Unió Muntanyenca Eramprunyà.

Podeu consultar tot el programa de festes aquí