La CUP fa campanya a la plaça Major

La CUP Gavà segueix fent campanya per a les municipals amb parades informatives a peu de carrer. Aquest dimecres, la formació ha instal·lat la carpa a la plaça Major des d’on han demanat el vot el proper 26 de maig presentant-se com “el vot útil pels drets socials”.

El numero tres de la llista, Arnau Gascó, ha assegurat que “defensem la sanitat i l’educació universals i de qualitat” i que es presenten per “frenar l’extrema dreta que a la nostra ciutat hi és ben present, amb grups que practiquen la violència verbal i física”.

Arnau Gascó també ha dit que “la llista que presenten integrada per 13 dones i 11 homes” i que encapçala Kilian Soler, “inclou persones de perfils i professions diferents configurant una candidatura republicana, independentista, feminista ecologista i antifeixista”

La CUP aposta “per la feina militant des del municipalisme”, justament perquè entenen que “el poble, vila, barri o ciutat són els primers espais col·lectius de participació” . Assenyalen que són “un projecte impulsat per persones compromeses amb el poble” i la seva raó de ser és que “la política sigui patrimoni dels gavanencs i gavanenques i no només de governants votats cada quatre anys”.

També diuen que els defineix “la voluntat transformadora de l’esquerra i el compromís cultural i nacional amb els Països Catalans per emmarcar propostes que ajudin a millorar el poble”