La CUP presenta candidatura a les municipals
La CUP anunciarà properament l'acte de presentació i les dates de les assembleas per preparar el programa

La CUP ha anunciat que es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig amb una candidatura municipalista, feminista, anticapitalista, ecologista i antifeixista.

En un comunicat de premsa la CUP ha manifestat que “des dels seus inicis la CUP com la resta d’organitzacions de l’Esquerra Independentista, hem cregut sempre en la lluita des de la base dels municipis per contrarestar la deriva de retallades en drets i llibertats que venim patint per part de l’Estat Espanyol i també de la Generalitat de Catalunya”.

En el mateix comunicat, la CUP, ha afegit que “a la nostra ciutat hem patit els efectes de las polítiques de dretes dels governs espanyol i català, com del creixement de l’extrema dreta, amb nombrosos atacs i agressions a diferents persones i col·lectius per motius racistes, homòfobs i polítics”.

En el comunicat de premsa la CUP critica el govern municipal “per no fer res per impedir la destrucció del nostre medi ambient amb l’execució del Pla de Ponent i tampoc ha fet res per impedir que l’extrema dreta fes servir espais que són de totes per difondre missatges racistes i masclistes”.

Kilian Soler, Diana Espejo i Arnau Gascó encapçalen la llista que serà paritària.