La FAGA recull prop de 800 euros en el torneig LASTUF

L‘Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Gavà (F.A.GA) juntament amb el Club @salatr3sgava i @lastuf_es han organitzat amb força èxit el Torneig Solidari LASTUF per l’Alzheimer. L’esdeveniment va tenir lloc aquest diumenge, 19 de setembre, de 10 a 20 hores, a les pistes poliesportives Marcel·lí Moragas de Gavà i entre donatius diversos es va aconseguir recaptar prop de … euros que íntegrament destinades a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Gavà que continuarà amb la seva feina diària professional d’ajuda tant a famílies com a usuaris i usuàries que pateixen la malaltia de l’Alzheimer i altres demències a les poblacions de Gavà, Viladecans, Begues i Sant Climent.

Un dels moments del partit

El torneig va comptar amb la presència dels “youtubers amics” de Gavà @xbuyer i @ericruiiz , que van jugar un partit amistós amb el seu nou equip FS Castelldefels XBUYER TEAM. Javi Ruiz (@xbuyer) assegurava que “és important poder col·laborar amb causes com aquestes i a la vegada passar-ho bé. Esperem que tothom faci la seva aportació i tot vagi el millor possible”.

Javi Ruiz feia una crida a col·laborar amb la causa.

Trinidad García, coordinadora del El Club Sala 3 Gavà, es mostrava “satisfeta per la bona  acollida que ha tingut l’esdeveniment”, i gual que el propi president de FAGA, Albert Arnau, qui assegurava que, “malgrat les enormes dificultats que hem passat, ja que durant la pandèmia ens vam veure obligats a tancar durant més de tres mesos, ara cal seguir treballant per donar cobertura als nostres usuàris i continuar amb la tasca de sensibilització social”

L’alcaldessa Gemma Badia, qui va ser l’encarregada de fer la sacada d’honor en el partit estrella de la competició, assegurava que “celebrar actes com aquests, i veure la bona resposta ciutadana, és molt gratificant”. Badia ha refermat “el suport municipal a la FAGA”, que la considera “una de les entitats més importants de Gavà per la seva tasca social fonamental,  ja que disortadament l’Alzheimer és una malaltia devastadora que cada cop va en augment. Cal que tots i totes en siguem sensibles, perquè no sabem si ens pot tocar d’aprop”.

Gemma Badia va ser obsequiada amb una samarreta.