mascaretes
La Farmàcia de La Rambla fa una donació de 100 mascaretes als Mossos de Gavà (Foto: cortesia Dani Muñoz)

La Farmàcia de La Rambla La Remei ha donat aquest matí 100 mascaretes al cos dels Mossos d’Esquadra de Gavà. La donació arriba uns dies després que l’establiment fes el mateix amb els agents de la Policia Municipal de Gavà. Les mascaretes, en els dos casos, tenen les mateixes característiques tècniques, són del model Robin Hat, però aporten un disseny exclusiu pensat per a cada cos.

Tant aquesta donació com l’anterior s’emmarquen dins d’una plena conscienciació personal del Dani Muñoz, titular d’aquesta farmàcia: “Crec que hem de canviar el món d es del nostre àmbit d’acció, que sempre és la localitat. Amb això en ment, nosaltres ens devem a la nostra població i al nostre entorn i moralment ens sentim obligats a ajudar d’una manera més útil i que vagi més enllà d’una simple donació econòmica o finalista”.

mascaretes
Dani Muñoz, en el moment de la donació (Foto: cortesia Dani Muñoz)

Escollir els cossos de policia local i dels Mossos per fer aquestes donacions té un clar motiu: “En realitat arribem tard perquè, quan vam començar a planificar aquestes donacions fa un mes, aquest material sanitari el necessitaven amb urgència els sanitaris i gent que treballa en atenció al ciutadà com ara supermercats. A nivell sanitari sembla que l’administració, d’una manera o altra, va suplir aquesta necessitat, però altres col·lectius com ara bombers o policies no van tenir la mateixa sort, i es tracta de professions que estan treballant a primera línia amb una possibilitat de contagi molt elevada, per això creiem que aquests col·lectius són els que havíem de prioritzar en l’àmbit de la protecció”.