La Fundación Cris lluita contra el càncer a Barnasud
L'estand està al Barnasud

La Fundació privada Cris contra el càncer està aquests dies al Barnasud de Gavà per sensibilitzar la població de la necessitat de donar suport a la investigació per innovar tractament efectius contra el càncer

L’entitat, que estarà fins dissabte al centre centre comercial informa sobre la seva acció, reptes i cerca sumar nous socis per tal de seguir ajudant a les persones que pateixen aquesta malaltia.

Des de la seva fundació, fa més de 10 anys, l’objectiu de CRIS contra el càncer ha estat invertir en recerca i impulsar unitats de recerca en hospitals públics per accelerar i acostar directament al llit dels pacients els tractaments més capdavanters, innovadors i personalitzats des dels propis laboratoris, aconseguint salvar vides de pacients que bé no responien a tractaments convencionals o no tenien més alternatives. Gràcies a les diferents Unitats CRIS en diversos hospitals públics, són milers de pacients que s’han beneficiat d’aquests nous abordatges, a través de més de 300 assajos clínics, més de 53 línies obertes en centres de recerca i una inversió que supera els 21 milions d’euros amb un compromís de 53 milions en els pròxims 5 anys.

Des de CRIS precisen que “la recerca és l’únic camí per a avançar en la cura d’aquesta malaltia i ho aconseguim gràcies al compromís dels nostres socis, donants, empreses solidàries, fundacions amigues, col·legis i gent anònima que decideix recaptar fons per mitjans de reptes solidaris en la nostra plataforma ganaralcancer.org. Encara queda camí per recórrer, però amb el suport de la societat civil tenim clar que guanyarem al càncer. És clar Investiguem. Guanyem”.