La Generalitat premia el Sala Tr3s pel seu projecte social
El club va presentar, el divendres, els equips per aquesta temporada

El club de futbol sala gavanenc, Sala Tr3s, ha estat guardonat per la Fundació Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya pel seu projecte social “Univers Sala Tr3s”. L’entitat, que recollirà el premi aquest dijous es mostra molt feliç i satisfeta perquè es tracta d’una iniciativa que, segons precisen, “vam posar en marxa fa tant sols un any i ja dona els primers fruits i esperen que pugui “servir d’exemple perquè a altres entitats també facin de l’esport una eina de sociabilització”.

“Univers Sala Tr3s” presenta 9 línies de treball, de les quals se n’han començat 5 incorporant la gestió 2.0 en la formació per aconseguir la inclusió social i la igualtat. El club, nascut al 2016, assegura que “més enllà de la competició, els valors esdevenen una prioritat i això passa per implicar a entrenadors i famílies perquè plegats, es pugui assolir un mateix objectiu”.

L’entitat centra molts dels seus esforços en “aconseguir la integració total dels infants amb diferències, ja sigui per capacitats, ètnia, religió o a nivell de gènere, afrontant cada cas en cada moment per cercar la solució més adient”.

A partir del gener, el club seguirà aprofundint en aquests temes i obrirà noves línies de la mà de les famílies dirigides a fer una vida saludable, seguint una bona alimentació i una bona higiene i mantenint una rutina d’exercici físic més enllà dels entrenaments.

El Sala Tr3s també es mostra compromès “amb el bon ambient a la grada, per això també faran pedagogia “per evitar crispacions i insults, perquè, segons asseguren, “del que es tracta es de venim animar i de gaudir

Aquest club de futbol sala compta a l’actualitat amb 140 jugadors i jugadores amb equips en les diferents franges d’edat. Des de la organització precisen que estan “satisfets pel creixement” i per “la bona estructura creada” i que “l’objectiu esportiu és anar pujant de categoria any rere any, ja que tenim un equip sènior molt competitiu a segona que compta amb moltes opcions”