La gent gaudeix de la festa organitzada per Wow Gavà
La gent gaudeix de la festa organitzada per Wow Gavà

Aquest dissabte, la Torre Lluc ha viscut una nova jornada de festa amb la celebració del T’ho Mereixes, una activitat amb música, menjar i begudes organitzada per l’associació de comerciants Wow Gavà, la col·laboració del Gremi de Restauradors de la ciutat i el suport de l’ajuntament. Es tracta del T’ho Mereixes que ha sumat la segona edició i que segons explica el president de Wow Gavà, el que pretén és agrair la confiança que els gavanencs dipositen el comerç de proximitat.

La festa va arrencar a les 19 hores, amb l’oferta gastronòmica i un circuit de cotxes a pedals i teledirigits per fer gaudir als més petits, i a partir de les 21 hores, van començar les sessions de Djs amb l’actuació estrella d’Héctor Ortega, de Flaix FM, qui, durant dues hores, va amenitzar la part final de la vetllada on no va faltar ni la coca ni el cava.

El regidor de comerç, Isidre Casas, després d’assegurar que “a nivell personal aquest és i serà un acte especial perquè suposa el meu debut” va lloar “la bona feina que fa Wow Gavà, el Gremi de Restauradors i el compromís i gran treball del departament de comerç de l’ajuntament”. Casas va destacar sobretot “el protagonisme els gavanencs i gavanenques, que amb el seu gest de comprar feu possible que el nostre petit comerç perduri i avanci en un món cada vegada més canviant i complex”. Casas ha animat a tothom a “seguir gaudint de les diverses activitats programades aquest mes com el Bars & Rumba amb actuacions molt bones i la Fira de la Cervesa a Artesana que es farà el proper dissabte, 15 de juliol”.

Valle, Casas i Tort, durant els parlaments inicials

El primer tinent d’alcaldessa de l’ajuntament, Jordi Tort, qui també va gaudir de la festa, va agrair “la feina de Wow i de la restauració local” i va destacar “la vitalitat de Gavà, una ciutat que durant l’any encadena actes i festes”.

Raúl Valle s’ha mostrat “molt content” de com està funcionant WOWGavà, destacant-nos que “cada vegada tenim més adeptes, a més vam signar amb l’ajuntament un conveni de promoció econòmica i això ens permet realitzar moltes més accions”.