La Gent Gran de Gavà celebra el Dia del Soci
Es va lliurar una placa a tres dels socis que han complert 90 anys aquest 2023

Una vegada a l’any, i coincidint amb les festes d’hivern de Sant Nicasi, La Gent Gran de Gavà celebra del Dia del soci. Aquesta és una manera de fer evident l’agraïment de tota l’entitat al suport dels socis, i també una manera, ni que sigui un cop a l’any, de muntar una festa dirigida exclusivament a aquest col·lectiu. El pavelló Jacme March es va omplir dilluns de socis i sòcies de l’entitat que han gaudit de ball i del sorteig de diferents obsequis cedits per establiments de la ciutat.

El moment més emotiu, però, va arribar amb el lliurament de plaques a les 3 persones que aquest 2023 han complert 90 anys. Es tracta de Pedro Izquierdo, José González i Roser Colet.

L’alcaldessa Gemma Badia, va presidir aquest acte que qualificava de “molt emotiu on hem repassat la trajectòria vital d’unes persones que han donat molt i ara els hi toca rebre, fer activitats i passar-ho bé”. Badia va desitjar “unes molt bones festes de Nadal a tothom i també un Any Nou” i va lloar “la vitalitat de la nostra gent gran” tot agraint-los “la seva implicació en els actes de ciutat”.