Foto de família de les participants amb l'alcaldessa
Foto de família de les participants amb l'alcaldessa

Les persones més grans de la ciutat, després de dos anys de parèntesis per la pandèmia han pogut mostrar les seves manualitats i creacions artístiques en l’exposició col·lectiva “L’art no té edat”, una de les propostes consolidades de la Festa Major, amb una trajectòria de 28 anys. L’exposició es va inaugurar ahir a la tarda i es podrà visitar fins el diumenge 3 de juliol.

L’alcaldessa, Gemma Badia, junt a la regidora, Cristina Agustí, han assistit a la inauguració de l’exposició als baixos del Museu i han pogut admirar quadres, labors, objectes decorats i escultures de terrissa, realitzades per la gent gran. En aquesta ocasió, hi han participat 26 persones, que amb aquestes petites creacions fan visible la dedicació personal i la constància d’un treball que realitzen, durant l’any, i una forma de construir un projecte vital i de gaudir sumant anys a la vida, aportant valor a l’entorn.

L’alcaldessa es va mostrar satisfeta amb la reanudació de la mostra i malgrat que ha baixat la participació “normal perquè durant l’època Covid els casals de la gent gran van tancar i no va haver activitat de cursos”, va valorar tot el treball artístic, especialment els quadres “on es nota una feina darrere de qualitat, d’escola i de gent que té art. Aleshores penso que no s’ha d’anar molt lluny per veure coses amb molt bon gust i de qualitat” i va animar que vingui la gent de Gavà a veure “que l’art de veritat no té edat”.

Durant l’acte, Gemma Badia va lliurar un petit obsequi als participants i es va poder gaudir de l’actuació musical de les germanes Rita i Mercè Sianes, les Musical Sisters.