La gent gran s’engresca a competir en jocs de taula
La gent gran s’engresca a competir en jocs de taula

Aquest matí s’han entregat els diplomes als participants en els diversos torneigs inter-casals que han portat a terme els membres de les tres associacions de gent gran que integren la Xarxa de Casals Municipals de Gavà: els del casal del Centre, els de Can Tintorer, i els del casal Torre Lluch. Alguns del jocs en els quals han competit han estat parxís, dòmino, remigio o escacs.

El tinent d’alcalde de Benestar i Acció Social, Miquel Àngel Díaz, s’ha encarregat personalment de lliurar aquests diplomes a unes persones de les quals “sorprèn les seves habilitats en la competició i les seves ganes de participar i de fer ciutat des de múltiples accions que es realitzen des de la Xarxa de Casals Municipals de Gavà”.

Segons ha assenyalat Díaz, exemples com aquestes competicions “són un bon senyal de que tenim una gent gran molt activa”, i ha animat a “aquelles persones que no participen a que s’atansin a qualsevol dels nostres casals i ja veuran quin dinamisme hi ha en aquests equipaments que estan al servei de la ciutadania”.

L’entrega de diplomes ha tingut lloc al casal Torre Lluch on s’hi han aplegat més d’una cinquantena dels participants en aquestes competicions. Alguns, com Manuel Sánchez, han participat en més d’una competició, en el seu cas parxís i remigio. En les dues va quedar en molt bona posició: en el remigio va jugar la final i al parxís va quedar segon. Sánchez destaca que “està molt bé que s’organitzi aquest tipus d’esdeveniments perquè és un al·licient per a la gent gran, és una competició sana i una forma més d’entreteniment”.

Isabel González, de la seva banda, ha jugat al tri-dòmino però no ha quedat en gaire bona posició. Tot i això, González també ha destacat que “és la primera vegada que vinc aquí i crec que està bé que es facin aquestes coses perquè et distreus i fas amistats”.