La Igualtat celebra un concert fusió a Gavà
Un dels moments de l'actuació.

L’Espai Maragall de Gavà va acollir, aquest passat diumenge, el concert d’estiu de la Coral La Igualtat. Aquest any, l’entitat va presentar l’espectacle “Més (+) Fusió”, una combinació de cant, dansa i cobla, amb l’objectiu de “satisfer abastament el públic”.

Així a més del cor, es va comptar amb les actuacions de l’Esbart Dansaire Brugués i de la Cobla Berga Jove. Unes entitats on, segons s’explica “predomina la joventut dels seus components i el seu talent artístic”.

Durant la vetllada es van estrenar algunes versions de temes per a cor i cobla, com el llegendari “Se’n va anar”, el Yesterday dels Beatles o el gran clàssic de “En forma” (Gleen Miller), sense oblidar les seves cançons més sentides, com l’Emigrant o algunes sardanes memorables.

També es van estrenar els Ballets de Gavà, amb la música original del mestre Joan Casas i els dansaires de l’Esbart Brugués amb una coreografia pròpia creada pel seu director Joan Martí.

Segons La Igualtat la idea és “complaure, posant-hi tot l’esforç i il·lusió per aconseguir una vetllada musical reeixida i impactant”.