La Igualtat estrena Los Odiosos Ocho

El Grup Teatral La Igualtat de Gavà va posar en escena dissabte l’adaptació al teatre de “Los Odiosos Ocho”, la darrera pel·lícula de Quentin Tarantini. Daniel Sánchez director de la companyia també ha estat el director d’aquesta obra on, a més hi ha aparegut fent d’actor, concretament encarnant el paper que Kurt Russell fa al film.

Sánchez, un gran admirador del cineasta, ja va materialitzar un projecte similar fa un temps amb Reservoir Dogs obtenint l’èxit del públic, i el seu somni seria fer el mateix en un futur amb Pulp Fiction. Ara però, ha estat el torn de l’estrena d’aquesta funció que segons explica “recrea de manera fidel l’escenari de la pel·lícula així com tots els elements de vestuari i complements. Una experiència 100% del far west”.

L’obra, a més dels actors habituals de la companyia, ha comptat amb la col·laboració d’integrants d’altres grups amateurs de la nostra ciutat i compta amb una banda sonora àmplia de 35 peces, mentre que l’allargada s’ha reduït a 90 minuts respecte a la pel·lícula que dura més de 3 hores. Sánchez espera que l’espectacle “ara es pugui presentar en altres escenaris de Catalunya”.