La Liga de la justicia

Aquest dijous torna el cinema la fresca a Gavà amb la projecció de la “La liga de la justicia”, una pel·lícula inspirada en els superherois de l’univers de DC.

Dirigida per Zack Snyder, i amb guió signat per Chris Terrio, el film, compta amb un elenc estel·lar: Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller i Ray Fisher. Altres membres del repartiment són Jeremy Irons, Willem Dafoe, Amber Heard, J. K. Simmons i Jesse Eisenberg.

La història se centra en la reunió d’un grup de metahumans per part de Bruce Wayne i Diana Prince per a fer front a una amenaça major a la qual mai s’haurien enfrontat amb anterioritat. Així acaben trobant a Aquaman, Cyborg i Flaix. També es tracta la cerca de les Caixes Mare, concepte recurrent en els còmics de l’editorial i que a Batman v Superman s’avançava mitjançant l’escena de presentació de Cyborg.

Batman té un gran paper en el transcurs del film i com a detectiu s’enfoca amb especial atenció. Aparentment l’ocorregut amb Superman continua afectant-lo emocionalment i també millora el seu equip a gran escala per a poder col·locar-se a un nivell similar al de la resta del grup, amb les plaques mecàniques al seu vestit, i així compensar ser l’únic membre sense poders.

El villà central de la cinta és Steppenwolf, soldat d’elit arribat del planeta Apokolips. Juntament amb ell fan acte de presència els Paradimonis, guardians al servei de Darkseid en els còmics que procedeixen del mateix planeta i que també van aparèixer a Batman v Superman durant l’escena del somni de Bruce Wayne.

La cinta es projectarà aquest dijous, a partir de les 22 hores a l’auditori Marc Grau del Parc del Mil·lenni