La Màquia respon a Cs
Façana d'entrada a l'Ateneu La Màquia

L‘Ateneu Popular La Màquia ha volgut respondre Cs Gavà, en concret a les declaracions fetes, ara fa uns dies, arran de les pintades als jutjats contra la sentència del cas de “La Manada”. Recordem que, aleshores, el portaveu de Ciudadanos al municipi, Miguel Ángel Ibáñez, els va titllar “d’organització independentista, radical, feixista, i antidemocràtica” i de “rebre subvencions municipals” amb les quals actuava “la cara il·legal de La Màquia, que és Arran”.

Des de La Màquia, Noemí Sanz, ha assegurat que “de cap de les maneres som un grup ni feixista, ni radical, ni antidemocràtic, i no rebem cap tipus de subvenció per part de l’Ajuntament. Ens autogestionem amb les aportacions de les nostres sòcies i socis i treballem amb la voluntat de fer activitats per al poble”. També precisa que “en tot cas, són més feixistes i antidemocràtics els qui volen rebaixar impostos als rics, impulsar un pla hidrològic o es mostren a favor del TTIP o de l’endarreriment de la data de jubilació”.

Sanz també ha volgut deixar clar que “no som una organització de dues cares. nosaltres som una cosa, i ARRAN és una altra. I si bé és cert que podem coincidir ideològicament en molts punts, en cap cas som el mateix. Cadascuna actua per separat”.