La Pera Llimonera presenta Baobab
La Pera Llimonera presenta Baobab a Gavà.

La companyia La Pera Llimonera actuarà aquest diumenge a l’Espai Maragall de Gavà amb l’obra Baobab. Es tracta d’una de les funcions programades per La Xarxa i adreçada al públic familiar en la qual es reflexiona sobre el tema de la guerra.

La història està protagonitzada per dos venedors ambulants que s’han de refugiar a causa d’una gran tempestat i comencen a explicar-se la història d’un bolet i un esquirol, que a causa de la guerra es veuen obligades a abandonar el seu arbre Baobab i es llancen a la recerca d’una nova casa.

Segons el grup, “posar en escena el tema ha significat un autèntic repte ja que, malgrat veure’l diàriament, l’evitem per la seva crueltat i per les emocions que ens remouen per dins”.

L’obra, que és apta per nens i nenes a partir de sis anys, està dirigida per Toni Albà i interpretada per Sergi Casanovas i Pere Romagosa. La funció començarà a les 12 hores i el preu de l’entrada és de 7€ per als socis La Xarxa i de 9€ per als no socis i adults.

La pera llimonera

La pera llimonera compta amb quasi 25 anys de trajectòria, sempre treballant en obres de creació pròpia, amb la complicitat del vilanoví Toni Albà com a director dels seus projectes. Porten des del 1993 creant espectacles per sorprendre el públic, tant nens i nenes, joves com adults, per la gran qualitat creativa i estètica. Les seves creacions teatrals neixen de la realitat i es recreen des de la consciència, la diversitat i l’humor.