La platja de Gavà renova distintius de qualitat
La platja de Gavà renova distintius de qualitat
La platja de Gavà tornarà a comptar aquest estiu amb el distintiu Biosphere de qualitat turística, un segell que suposa una garantia per als turistes en matèria de gestió mediambiental, protecció del patrimoni cultural i defensa de les variables socioeconòmiques d’una empresa o destinació turístiques determinades. La nostra platja renova aquest distintiu any rere any des que es va posar en funcionament (2018), una garantia de qualitat turística.
El segell Biosphere és una certificació fruit del suport de Nacions Unides a través de la primera Conferència Mundial de Turisme Sostenible.Al març de 2017, la Diputació de Barcelona va donar a conèixer, amb el suport del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal del Baix Llobregat, la implantació del Compromís Biosphere a les comarques de Barcelona i la seva metodologia de treball pròpia, basada en els manuals de bones pràctiques.

 

La certificació Biosphere es recolza en estàndards basats ​​en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU integrats en l’Agenda 2030, seguint les directrius i recomanacions emanades de la Carta Mundial de Turisme Sostenible +20 proclamada en la segona cimera mundial de Turisme Sostenible.

Manté la Bandera Ecoplayas

L’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient, ATEGRUS, ha tornat a distingir la platja de Gavà amb la Bandera Ecoplayas. La renovació del guardó, obtingut per primer cop al 2016, és un reconeixement al manteniment i millora de les accions impulsades en la gestió sostenible de la platja de Gavà valorant aspectes com la preservació de l’entorn, el manteniment i neteja del litoral, l’accessibilitat, la mobilitat i la seguretat.