La policia incrementa la presència als carrers
La policia reforça la seva presència als carrers

Policia Municipal i Mossos d’Esquadra intensifiquen, durant la campanya de Nadal on el consum s’incrementa, la seva presència als carrers, especialment a l’Illa del Centre, la Rambla i altres espais concorreguts per dissuadir els lladres i evitar robatoris i recorden a la població que per a minimitzar riscos és important ser previnguts i si és possible evitar les aglomeracions.

Aquest dispositiu, també serveix per informar i sensibilitzar els comerciants i reforçar la seguretat. Els productes susceptibles de ser comprats i regalats en aquestes dates són aparells electrònics, perfums o joguines cares, per això, s’aconsella als comerciants tenir ben controlats aquests articles i tancar-los amb clau i a la gent que els compra que estiguin atents i controlin en tot moment el que porten a sobre.

A la ciutadania es recorda que és important portar les motxilles i bosses ben tancades i creuats per davant, no perdre de vista la cartera, no deixar res dins del cotxe a la vista i si anem al caixer vigilar l’entorn i acompanyar als familiars majors si han de fer-ho.

En les compres en línia es recomana triar pàgines web conegudes i amb referències, llegir les opinions d’altres usuaris que les hagin usat i comparar preus entre diferents venedors per a constatar que no existeixen diferències acusades.