La Policia Municipal deté un dels autors de les destrosses a vehicles
Reunió de Badia amb Rivas

La Policia Municipal de Gavà ha detingut un dels presumptes autors de les destrosses i robatoris, comesos durant dues nits de la setmana passada, a fins una quarantena de vehicles que estaven estacionats a la riera de San Llorenç, a l’alçada de l’escola Marcel·lí Moragas, i al pàrquing de l’estació de Renfe. Així mateix, i gràcies a l’estreta col·laboració amb els Mossos, s’ha aconseguit identificar al segon responsable d’aquests actes vandàlics.

D’altra banda, el passat el passat 13 de juliol, la Policia Municipal va detenir 5 individus, tres majors d’edat i dos menors, veïns de Gavà i Viladecans, quan intentaven cometre un robatori a Pine Beach, al barri de Gavà Mar. Els fets van succeir al voltant de les 6 del matí, quan la comissaria va rebre una trucada informant que un grup de joves havien forçat la porta d’accés al recinte comunitari de la urbanització danyant mobiliari amb actitud molt agressiva. També van fer destrosses i furts al bar comunitari.

Els fets es van posar en coneixement de la Fiscalia de Menors i del Jutjat en funcions de guàrdia de Gavà, i van quedar en llibertat amb càrrecs. La investigació i el procés judicial seguiran ara el seu curs. A aquestes persones s’els imputen delictes de robatori amb força, danys, i resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

L’alcaldessa, Gemma Badia, després de la reunió setmanal mantinguda aquest dilluns amb l’Inspector cap de la Policia Municipal, Pere Rivas, ha volgut “felicitar al cos per la ràpida i eficaç resposta en ambdós casos, on bona part dels presumptes autors han passat a disposició judicial, i els agents han actuat amb molta professionalitat, i a Pine Beach, a més, amb molta mesura, donada la situació de tensió que es va viure in situ i en tractar-se de menors”.

Badia també ha dit que espera que “des de les instàncies judicials s’actuï en conseqüència, s’apliqui la llei i perquè aquestes actuacions policials no siguin en va i la ciutadania es pugui sentir segura”