La Policia Nacional desarticula a Gavà un laboratori
La Policia Nacional desarticula a Gavà un laboratori il·legal que venia regenerador capil·lar

La Policia Nacional ha  informat que ha desarticulat, a Gavà, un laboratori il·legal de medicaments  i ha detingut a una parella com a responsables de crear els tractaments i vendre’ls a través d’internet. El principal producte que comercialitzaven era dutasterida, que s’empra per al tractament de la pròstata i ells venien per a evitar la caiguda capil·lar.

La parella està acusada de vendre presumptament més de 6.600 dosi de medicaments il·legals, que fabricaven en un laboratori clandestí. Comercialitzaven a nivell mundial i comptaven amb mercats emergents en països com Mèxic, cap a on es va arribar a confiscar l’enviament de 120 quilos de vials a canvi de 72.000 dòlars.

En l’habitatge de Gavà s’ha localitzat un laboratori en la qual a més hi havia una centrifugadora, una cabina de flux laminar, una cambra d’esterilització casolana i una etiquetadora. El grup comptava amb tres pàgines web i venien molts productes no autoritzats a Espanya i altres que únicament es poden subministrar sota prescripció mèdica

L’operació ha finalitzat amb el bloqueig dels seus comptes bancaris, i se’ls imputen delictes relacionats contra la salut pública.