La Sentiu prepara festa

L’Associació de Veïns de La Sentiu celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major. Les activitats, es faran a la zona de can Llonch, que acull el casal del barri, aquest dissabte. Així, a partir de les 20.00 hores hi haurà karaoke i a partir de les 22 hores es farà el sopar de germanor on els veïns i veïnes portaran el menjar de casa o bé podran comprar quelcom al restaurant de can Llonch on ja s’han pactat entrepans a preus populars. El que sí hi haurà és servei de bar per comprar begudes que funcionarà tota la nit. A partir de les 23 hores donarà inici al ball d’orquestra amb un duet que tocarà fins prop de la 01.30 matinada. No faltarà el cava ni el rom cremat per a tothom.

Segons l’AAVV de veïns , “es tracta d’una festa amb llarga tradició que des dels anys 60 s’organitza com a punt de trobada del veïnat”.

Francisco Terrés, membre de l’associació de veïns de La Sentiu, destaca que “en els darrers anys són diverses les activitats que organitzem durant la temporada amb l’objectiu de dinamitzar el barri i posa com a exemple “la cursa Zombie de Halloween o el recent estrenat concurs de La Voz que, segons assegura, “ha estat una de les novetats d’aquest 2019 i ha tingut una acollida més gran de la que esperàvem, amb bona participació i una recaptació monetària que hem donat a l’AECC”. Terrés afegeix que “la idea és mantenir aquesta activitat cada any amb finalitats solidàries”.