La Sentiu recupera la seva festa
La Sentiu recupera la seva festa

L’Associació de Veïns de La Sentiu celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major. Les activitats, després de dos anys d’aturada obligada per culpa de les resriccions derivades de la pandèmia, es poden reprendre aquest estiu, una circumstància que, des de l’associació de veïns del barri, que són els organitzadors de la vetllada, “celebren” i esperen “amb moltes ganes”.

Les activitats es faran aquest dissabte, 16 de julio, a la zona de can Llonch, que acull el casal del barri.  Al matí, entre les 11 i les 14 hores, el grup d’animació Chispitas amenitzarà els jocs per als infants i també se celebrarà el campionat de petanca

Superades les hores de més calor, a partir de les 20.00 hores, hi haurà karaoke i, a partir de les 22 hores, el concert de Tomy Lavanda, un grup del barri. A partir de la mitjanit hi haurà més música per ballar amb Ganga djs. També hi haurà és servei de bar per comprar begudes que funcionarà tota la nit i espai de resturant on comprar entrepans, tot i que qui ho vulgui podrà seguir la tradició i portar el menjar de casa.

Segons l’AAVV de veïns , “es tracta d’una festa amb llarga tradició que des dels anys 60 s’organitza com a punt de trobada del veïnat”.