La seu del PSC de Gavà es lleva amb pintades a la façana
Pintades que han aparegut aquest matí a la façana de la seu del PSC de Gavà

La seu del PSC de Gavà s’ha llevat aquest matí amb pintades a la façana. El portaveu del grup municipal socialista, Jordi Tort, ha denunciat aquest fet i ha destacat que “aquest és el preu que paga el PSC per contribuir a rebaixar la tensió que vivim a Catalunya i apostar pel diàleg”. 

Jordi Tort ha manifestat que denunciarem els fets davant els Mossos”. A més de Gavà diverses agrupacions locals del PSC en ciutats com Badalona, Castelldefels, l’Hospitalet, San Joan Despí, Sant Boi de Llobregat i Sant Vicençs dels Horts han rebut pintades.

La pintada diu literalment:21-D: Tombem el Règim. Arran endavant”. Jordi Tort ha expressat que aquest fet “és una repetició de fets que s’han donat altres vegades a altres seus del PSC, les pintades tenen la importància que tenen, però aquest tipus d’intimidacions no ens faran defallir en les nostres idees i en buscar el millor per Catalunya i per tant per a tots els catalans i catalanes”.

Jordi Tort ha volgut fer una “condemna rotunda a aquests fets vinguin d’on vinguin i es dirigeixin a qui es dirigeixin” i ha reivindicat “el respecte a totes les idees, persones i institucions que tenen tot dret a defensar el seu projecte polític”.