La tècnica d’entrenament de Bruce Lee arriba a Gavà
David Pardo estarà aquest dijous, a les 18.30 hores, a la biblioteca Josep Soler Vidal per presentar el manual sobre Jeet Kune Do

David Pardo estarà aquest dijous, 28 d’octubre, a Gavà per presentar el seu llibre sobre Jeet Kune Do, un manual pràctic pensat perquè tot aquell qui vulgui iniciar-se en la pràctica d’entrenament que seguia Bruce Lee conegui els conceptes, tècniques i evolució del sistema d’una manera simple i senzilla, tractant de resoldre els dubtes de l’acabat d’iniciar.

Aquest llibre també és útil per als alumnes avançats, perquè esdevé és una eina d’ajuda en el seu camí marcial, amb totes les dades bàsiques juntes. També s’inclouen apartats amb alguns mètodes per a poder realitzar un entrenament en solitari amb diferents aparells. En alguns capítols hi ha un codi QR que en escanejar-lo s’obre un vídeo demostratiu amb les tècniques descrites en el capítol o un vídeo que complementa el text.

Qué és Jeet Kune Do

El Jeet Kune Do és una fusió d’estils. Es tracta de la combinació de les arts marcials més tradicionals amb les tècniques marcials occidentals, la qual pot adaptar-se a les característiques de cada persona, basant-se en la flexibilitat. El seu principal principi és el ja famós Be water my fried, on l’individu ha de ser aigua i adaptar-se a les circumstàncies, perquè Jeet Kune Do implica una constant adaptació i requereix una gran capacitat per a l’aprenentatge.

La filosofia d’aquesta tècnica radica en la capacitat que té l’ésser humà, per millorar en tots els aspectes. Cadascun partirà des d’un punt diferent i aconseguirà unes fites diferents, però tots tindran la capacitat d’avançar.