La UME homenatja a les seves sòcies
Un dels moments de la taula rodona.

La Unió Muntanyenca Eramprunyà va fer un reconeixement a les dones de l’entitat. L’acte, que va tenir lloc a la seva seu divendres al vespre s’emmarca en la commemoració del seu 57è aniversari i va consistir en una taula rodona on diferents sòcies van exposar les seves experiències a la muntanya.

També es va inaugurar una exposició amb fotografies aportades per les sòcies on es plasma l’assoliment d’algun dels seus reptes. Segons la presidenta de la UME, Brugués Comas, “n’hem rebut fins a un centenar i a partir d’aquí n’hem seleccionat un parell per sòcia per crear la mostra. En ella es poden veure accions a la muntanya, d’escalada i ascens de pics, senderisme, esquí o feines de reconstrucció de cabanes de pastor”. També precisa que “hi ha imatges actuals i d’altres d’antigues, com accions d’espeleologia en coves que daten dels anys 60”.

Comas, que és la primera dona que presideix l’UME, assegura que “amb aquest gest volem fer visibles a les sòcies, posant en valor allò què fan, ja siguin gestes importants amb cims alts o simples excursions per l’entorn