La UME organitza el Rodacamins

La Unió Muntanyenca Eramprunyà organitza el proper 2 de juny el Rodacamins, una pedalada per la nostra zona de muntanyes que tindrà lloc el 2 de juny. La sortida s’organitza en dos itineraris, una de 16 quilòmetres i 400 metres i una altra de 31 quilòmetres i 750 metres.

Les dues rutes són 100% ciclables. La llarga, més pensada per ciclistes preparats físicament i la segona per afeccionats menys entrenats. Es pedalarà pels territoris de Gavà i Sant Climent, en un traçat 100% de camins i corriols. Dins la ruta hi haurà un avituallament convenientment situat per reposar forces, amb líquids i fruites diverses.

Com a recompensa a l’esforç, es gaudirà d’un gran esmorzar al Parc de la Torre Lluc, on hi haurà la sortida i l’arribada amb un esmorzar dinar amb ous ferrats amb pernil, salsitxes, llesques de pa amb tomàquet, begudes diverses i cafès. També s’oferirà als nostres visitants i participants un regal, record de la seva participació.

Per a més informació i inscripcions cal acudir a la seu de la UME, dimecres i divendres, de 19,00 a 21,00 hores i també a través de la seva pàgina web.