La UME proposa fer la bicicletada a la platja individualment
La UME proposa fer la bicicletada a la platja individualment

La Unió Muntanyenca Eramprunyà ha reorganitzat la tradicional passejada amb bicicleta que cada any programa per aquestes dates per commemorar l’aniversari de l’entitat. En aquesta ocasió i arran de la crisi sanitària, la proposta és que tothom qui ho vulgui faci aquesta sortida de manera individual, o amb el seu grup bombolla, durant qualsevol dia del mes de febrer i un cop al platja esmorzi.

Es tracta que cada participant faci una fotografia, un vídeo o un trak i el comparteixi a les xares i amb el grup de whatsapp de l’associació. Amb tot aquest material l’UME farà un vídeo que difondrà per interne

El recorregut tradicional

L’itinerari, de 14 quilòmetres de distància, sol passar pel carrer Salamanca, l’avinguda de Bertran Güell, l’avinguda del Mar, el camí agrícola de les Parets fins a la Murtra, creua l’autovia pel pont del costat de la Murtra i enfila l’avinguda Europa i el carrer de Sitges fins a la platja, on es para per esmorzar entrepans.

La tornada a Gavà es fa pel carril bici i passa per l’avinguda de Bertran Güell i l’avinguda del Mar fins a entrar al nucli urbà on es feia un petit recorregut pel carrer Fortià Casanovas, la plaça de l’Església, el carrer Lluís Dalmau, el carrer Montserrat i el carrer del Centre fins al Parc de la Torre Lluc.