La Volta Ciclista a Catalunya 2022 passarà per Gavà

Un any més la Volta Ciclista a Catalunya passarà per Gavà. La prova que suma aquest 2022 la seva edició número 101 es disputarà del 21 al 27 de març i comptarà amb ciclistes de renom com el vencedor de l’any passat, el britànic Adam Yates o el campió olímpic Richard Carapaz, en un recorregut que tindrà dues finals en alta muntanya, la Molina i Boí Taüll, i novetats com el pas de l’escamot per Perpinyà

La comarca del Baix Llobregat protagonitzarà, el pròxim 27 de març, la setena i darrera etapa de la Volta Ciclista Catalunya 2022. La carrera tindrà presència, entre altres, en els municipis d’Esplugues, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, El Papiol, Sant Andreu de la Barca, Gavà, Castelldefels i El Prat de Llobregat. El pas per Gavà, on els ciclistes baixaran des de Begues, serà al voltant de les 12.15 hores.

Perfil de la 7ª etapa

Consulteu aquí l’itinerari de l’etapa

La Volta a Catalunya s’iniciarà amb una etapa de 172,2 quilòmetres, amb sortida i arribada a Sant Feliu de Guíxols i clourà amb una etapa amb sortida i arribada a Barcelona, amb recorregut  de 138,6 quilòmetres, que inclouen sis ascensos al Castell de Montjuïc.