La Volta Ciclista a Catalunya passarà per Gavà
La Volta va arrencar ahir a Calella.

L’edició número 100 de la Volta a Catalunya que ha donat inici aquest dilluns, 22 de març, a Calella passarà per Gavà en dues de les seves etapes. Concretament serà dimecres, dia 24, en la jornada que parteix del Canal Olímpic. Els corredors sortiran de Castelldefels a les 11.35 hores i tot seguit creuaran la  B-210, la carretera del Centre de Control Aeri i del Jardiland, direcció cap a Viladecans.

El segon pas d’aquesta Volta 2021 per Gavà serà en la darrera etapa de diumenge, 28 de març, baixant per la carretera BV-2041 de Begues cap a les 12.05 hores. Tot seguit enfilaran la rotonda del carrer de l’Argila per la dreta i aniran cap a Castelldefels per la C-245.

La Volta Ciclista a Catalunya és la principal cursa ciclista per etapes que es disputa a Catalunya. Iniciada el 1911 només la Volta a Tarragona que es començà a disputar el 1908  la supera, és també una de les més antigues del món, molt prop temporalment del Tour de França (1903) i el Giro d’Itàlia (1909). Actualment està inscrita al UCI ProTour, la màxima categoria de curses ciclistes mundial.

 

 

PUBLICITAT