Víctor Emil estrena obra a Puerto Rico
Víctor Emil

El gavanenc, Víctor Emil, ha viatjat a Puerto Rico per afrontar un dels reptes professionals més importants de la seva carrera: protagonitzar, al costat de l’actriu porto-riquenya, Diana López, “Por Siempre Juntos”, una obra de teatre basada en el clàssic de Federico García Lorca “Bodas de Sangre” i que s’estrenarà el proper 4 d’agost.

Val a dir que, Emil és el primer actor espanyol que participa en la darrera producció teatral de la temporada al país i ha estat seleccionat i convidat pel prestigiós productor i director del Ministeri de Cultura del país, Antonio Morales.

Segons el jove actor de la nostra ciutat “es tracta d’una gran oportunitat que se m’ha presentat gràcies a la meva participació, al 2020, a El Método, un concurs internacional i on vaig ser semifinalista. Antonio Morales és una institució al país i és un honor, i un gran repte professional, que m’hagi triat per prendre part en aquesta gran producció”

“Por Siempre Juntos” es representarà fins a primers de setembre al Teatro Capital de San Juan de Puerto Rico a raó de 4 passis diaris, uns tempos que, segons reconeix Emil, “són molt diferents als d’aquí” per explicar una història que, segons el jove “pretén reflexionar sobre les relacions de parella, sobre com moltes es degraden però, malgrat tot, perduren en el temps per la necessitat de companyia i la por a estar sols”.

Víctor Emil es mostra satisfet perquè assegura que ha tingut “un any molt bo a nivell professional i ara estic molt il·lusionat amb aquesta obra que, a més, opta a ser nominada als Premios Victoria Espinosa de l’any 2023