La Rambla de Gavà, entre el carrer del Centre i el dels Màrtirs del Setge del 1714, s’ha convertit avui en el set de rodatge de la darrera pel·lícula dels germans Álex i David Pastor amb Mario Casas com a protagonista.

Un dels moments del rodatge

Es tracta de “A ciegas” (‘Bird Box’) produïda per Netflix i que esdevé una extensió de l’univers que va presentar la pel·lícula de 2018 dirigida per Susanne Bier i protagonitzada per Sandra Bullock. Una misteriosa força ha fet mal a la població mundial matant  a tot aquell que la miri.

El repartiment del film el completen Georgina Campbell, Lola Dueñas, Michelle Jenner, Leonardo Sbaraglia, Diego Calva, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Patrick Criado, Celia Freijeiro y Gonzalo de Castro.

Un dels moments del rodatge.Sinopsis

Sinopsis

Els personatges principals d’aquest nou lliurament són Sebastián i la seva filla Anna. Tots dos han d’emprendre el seu propi camí cap a la supervivència travessant els carrers deserts de Barcelona. Però mentre forgen fràgils aliances amb altres supervivents, i busquen refugi, va augmentant una amenaça més sinistra que els éssers invisibles