Els Veterans del Gavà celebren 50 anys
Els Veterans del Gavà celebren 50 anys

L’Agrupació de Futbolistes Veterans Gavà complia, el passat més d’abril, 50 anys d’història. Per celebrar-ho, aquesta dissabte a la tarda es va disputar un partit commemoratiu contra els veterans de la Damm, un enfrontament amistós, però a la vegada molt especial perquè va comptar amb la presència d’alguns socis fundadors de l’entitat que van ser els encarregats de fer la sacada d’honor.

Per a tots ells viure aquesta celebració va ser molt emotiu i els va servir per compartir records de joventut. És el cas d’Esteve Marhuenda, qui explicava que, aleshores, “cada partit era molt esperat, no pas per si guanyàvem o perdíem, això era el de menys. Era una ocasió per trobar-nos amb els companys i les famílies, passar una bona estona i després l’excusa perfecta per anar a berenar o a sopar plegats. Ara la vida és molt diferent, i els interessos són uns altres”.

Per a l’actual capità de l’equip, Rubén Sánchez, “aquest esdeveniment és molt maco i a nivell esportiu estem en un bon moment”. I és que aquesta temporada els blaugrana s’han proclamat subcampions de lliga, una lliga veterana que va a més, ja que de 3 d’inici, ara ja en són 5.

 Val a dir que l’Agrupació de Futbolistes Veterans Gavà afronta la propera temporada “amb bones sensacions i expectatives” i amb una plantilla que es mantindrà pràcticament igual, a excepció d’una baixa i dues incorporacions. L’equip començarà la lliga el proper 16 de setembre.