plans ocupació
L'alcaldessa ha dirigit unes paraules a les 4 persones que s'incorporen avui a la feina a l'Ajuntament

L’Ajuntament de Gavà ha contractat a 4 persones mitjançant plans d’ocupació del SOC. Els treballadors, que estaven en situació d’atur, s’incorporen avui a diversos departaments del consistori i la durada dels seus contractes és d’un any. L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, els ha rebut aquest matí tot just abans de que s’incorporessin als seus respectius llocs, i ha aprofitat per desitjar-los sort en la nova etapa que comencen avui a l’Ajuntament de Gavà.

L’alcaldessa s’ha mostrat “molt contenta de poder contar amb aquests plans subvencionats”, i espera que “no només facin una molt bona feina a l’Ajuntament, sinó que també això els serveixi com a experiència personal estant al servei de la ciutadania, que és una experiència que acaba sent molt positiva per a totes les persones que entren dins d’aquests plans d’ocupació”.

Badia ha atansat unes paraules a aquestes 4 persones que s’incorporen avui a la disciplina del consistori. Entre altres coses, els hi ha dit que, “normalment, quan tens feina és més fàcil trobar feina. Això és un fet, és una realitat, es té menys pressió a sobre pel fet d’haver-ne de trobar feina, i a més s’està a dins de la roda i més còmode. Per tant, aquesta feina que els oferim aquí a l’Ajuntament els pot servir de llançadora per tal que entrin en el mercat laboral, i a partir d’aquesta entrada que els sigui més senzill, si pot ser, que puguin trobar feina, aquí o en altre lloc”.

Per tant, conclou Badia, “la idea és que aquestes persones no quedin excloses del món laboral, i que es puguin incorporar al mercat de treball mitjançant aquest pla d’ocupació”.