Ajuntament de Gavà

L’Ajuntament ha fet arribar un comunicat sobre la relació de Gavà amb l’alliberament de sis víctimes de tràfic d’éssers humans a dos pisos prostíbul a Mollet i Manresa aclarint que “davant les informacions publicades sobre l’existència a Gavà d’una xarxa de tràfic d’éssers humans amb fins d’explotació sexual, a la nostra ciutat no es va desarticular cap pis i prostíbul, aquests estaven ubicats a Mollet del Vallès i a Manresa, on es va alliberar a sis dones que es trobaven sota el control de l’organització delictiva”.

El consistori també precisa que “l’operació va tenir lloc el 19 de desembre, i de manera simultània, a Gavà, Mollet i Manresa” i que “a Gavà es va procedir a l’entrada i registre d’un habitatge on es va detenir una dona que hi residia per la seva vinculació a l’organització criminal. Durant el registre també es va procedir a comissar material informàtic i documentació. En el marc de l’operació es va detenir un total de 10 persones”.

Des de l’Ajuntament de Gavà, recorden que “com a ciutat feminista i membre de la Xarxa Catalana de Municipis Lliures de Tràfic de Persones Destinades a l’Explotació Sexual” volen “posar en valor l’eficaç intervenció de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional”, i refermar “el rebuig més contundent a aquesta greu vulneració dels drets humans”.