Per accedir al servei cal demanar cita prèvia, preferentment, a través del telèfon 932 639 136 o del correu electrònic alteucostat@gava.cat
Per accedir al servei cal demanar cita prèvia, preferentment, a través del telèfon 932 639 136 o del correu electrònic alteucostat@gava.cat

Avui arrenca “Al teu costat. Atenció social als barris”, un nou dispositiu de l’Ajuntament per reduir l’escletxa digital i orientar al veïnat a sol·licitar ajudes socials, concretament l’ingrés mínim vital i la renda mínima d’inserció, i cites prèvies amb les administracions.

La potenciació de la digitalització arran de la pandèmia ha generat alhora un accent de l’exclusió de persones grans i de famílies vulnerables, que no disposen de competències en tecnologies de la informació, connexió a Internet o recursos informàtics.

Des del nou servei es vol contribuir a pal·liar aquesta bretxa digital oferint suport i orientació en la gestió telemàtica dels ajuts esmentats. La iniciativa compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, a través del pla ApropAMB.

El nou dispositiu es materialitza en atenció personalitzada a càrrec de personal municipal de dilluns a divendres en equipaments municipals ubicats en diferents barris. Per accedir-hi cal demanar cita prèvia, preferentment, a través del telèfon 932 639 136 o del correu electrònic alteucostat@gava.cat

Les persones interessades s’hi podran adreçar de 9.30 a 14.30 hores a:
– Casal Cívic de Ca n’Espinós (dilluns)
– Associació Veïnal i Cultural Ausiàs March (dimarts)
– Casal Municipal de Can Tintorer (dijous)

Així mateix, els dimecres i divendres el servei estarà disponible a la planta baixa de l’Ajuntament en el mateix horari.

Descàrrega del certificat COVID

Des del servei “Al teu costat. Atenció social als barris” també s’ofereix suport per a l’obtenció del certificat digital COVID. Serà amb cita prèvia i en els equipaments i horaris habituals.

El dispositiu d’ajuda per descarregar-se el certificat que permet l’accés a les activitats d’oci en espais tancats, també es fa extensiu als casals municipals de la gent gran. L’accés no requereix cita prèvia.

-Casal el Centre. C. Sant Isidre, 22
De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20h.
Dissabtes de 16 a 20h.

-Casal Can Tintorer. Camí de Can Tries, s/n
De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20h.
Dissabtes i diumenges de 16 a 20h.

-Casal Torre Lluc. C. del Centre, 3.
De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20h.

A partir de dilluns, el dispositiu també inclourà assistència telefònica per descarregar el certificat a través del número 93 2639133.