L’alcaldessa, Gemma Badia, durant la seva visita al Centre de Serveis per a l'Ocupació - Rosa Luxemburg de Gavà
L’alcaldessa, Gemma Badia, durant la seva visita al Centre de Serveis per a l'Ocupació - Rosa Luxemburg de Gavà

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, en companyia del tinent d’alcaldia i responsable de l’àmbit de Governança, Gestió Interna, Desenvolupament Econòmic Sostenible i Projecció de la Ciutat, Jordi Tort, ha visitat les instal·lacions del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de Gavà (CSO) i del Centre de Suport a l’Empresa (CSE). L’alcaldessa ha volgut conèixer de primera mà la feina que desenvolupen els tècnics i tècniques d’ambdós equipaments de promoció econòmica de la ciutat així com els serveis i noves iniciatives que s’han posar en marxa recentment.

Una de las noves iniciatives que l’Ajuntament de Gavà acaba de llançar és el nou servei d’avisos de formacions i ofertes de treball per WhatsApp. El servei està pensat, principalment, per a persones en situació d’atur, amb estudis o sense que volen millorar la seva situació laboral, però també s’adreça a aquelles que necessitin formar-se per augmentar els seus coneixements.

Es tracta d’un servei d’informació d’ocupació a través d’una línia de WhatsApp per la qual es poden oferir aquestes ofertes d’ocupació. Arriben al mòbil de la persona que està cercant feina i això és molt important perquè es permet que es faci de manera molt pro activa per part del Centre de Suport a l’Ocupació i facilita moltíssim a l’hora d’inscriure’s amb diferents ofertes que són interessants per els perfils que venen a apuntar-se”, explica l’alcaldessa, Gemma Badia.

En aquest sentit, s’envien cada dimarts les formacions i cada dijous les noves ofertes d’ocupació.

Les persones interessades en rebre els avisos (funciona mitjançant llista de difusió) només cal que accedeixin al web de Gavà Impulsa fent clic aquí https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp i completar un senzill formulari i acceptar la política de privacitat.

És un servei totalment gratuït i no requereix de requisits per subscriure’s, a més, en qualsevol moment poden donar-se de baixa

Les empreses, comerços i restaurants de la ciutat interessats en que la seva oferta de feina surti en aquest servei, poden comunicar-la directament al Centre de Serveis a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de Gavà (CSO). A partir d’aquest moment, el CSO les tramita perquè siguin visibles a la xarxa Xaloc i, posteriorment, les envia per WhatsApp.