L’alcaldessa visita Ascaso Factory

L’Alcaldessa de Gavà Raquel Sánchez ha visitat aquest dimecres Ascaso Factory situada al polígon industrial i dedicada al disseny i construcció de màquines de cafè. Aquesta empresa nascuda l’any 1962 s’estructura en tres divisions a la fabricació pròpia de màquines i molinets per a llars i també a nivell professional de restauració i també fan recanvis per a màquines i molinets de cafè, rentat, gel, fred, gas, vending i petita maquinària.

Per a Sánchez “l’empenta i grau d’innovació d’aquesta empresa esdevenen un bon exemple de model d’èxit que val la pena tenir molt present”. La visita que forma part de la ronda periódica que l’alcadessa porta a terme per les diferents industries del noste municipi amb l’objectiu de conèixer de primera mà la seva activitat i tenir present les seves necessitats ha precisat que ….

A l’actualitat, Ascaso Factory compta amb unes instal·lacions de més de 10.000 m², un equip de 85 persones i és present en més de 80 països. Ascaso dissenya i fabrica el 100% dels seus productes aquí.