Dones Clara Campoamor amb el 25N
Dones Clara Campoamor va instal·lar una taula informativa a la plaça de Josep Tarradellas

L’Associació de Dones Clara Campoamor de Gavà va commemorar dissabte el 25N i denunciar el problema de la violència masclista amb una taula informativa a la plaça de Josep Tarradellas des d’on van aprofitar per explicar a la ciutadania el funcionament de l’entitat, repartir llacets liles i tríptics i recordar també les dones i nenes que pateixen violència a Palestina.

La seva presidenta, Carmen García, va recordar que “el nostre col·lectiu portem treballant a Gavà des del 1999, sense ànim de lucre, per donar atenció a les dones amb una psicòloga i una advocada i van ser la llavor del SIAD abans que aquest constituís quan van signar un conveni amb l’Institut de la Dona i l’Ajuntament”.

García assegura que “seria desitjable que cada vegada fóssim més les dones implicades en l’associació per tenir més força, teixir xarxa i poder fer més actes, més enllà del dia d’avui o el 8 de Març” i lamentava que la xacra social “lluny d’anar a la baixa, creix perquè a les 52 víctimes mortals oficials d’enguany, que ja són moltes cal sumnar-ne moltes altres que queden fora del còmput oficial i altres casos, que sense arribar a l’assassinat, són greus i es materialitzen en forma de violència física, psicològica i també a través de les xarxes a internet”. Per a García “hi ha molta feina a fer des de molts vessants, en especial és important l’educació entre els joves per canviar patrons i dibuixar un futur més igualitari”.

L’Associació de Dones Clara Campoamor de Gavà té la seva seu a la Rambla de Joaquim Vayreda, 31, 5è pis, i té el següent telèfon de contacte: 686663666. L’horari d’atenció és el divendres de 18.30 a 20.30 hores.